Університет зустрів учасників II туру Всеукраїнської студентської олімпіади з «Технології виробництва та переробки продукції тваринництва»

16 травня 2017 року

     16 травня на базі факультету тваринництва і водних біоресурсів нашого університету стартував другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Технології виробництва та переробки продукції тваринництва». І як зазначив декан Вадим Кондратюк, який, до речі, 17 років тому сам був переможцем олімпіади із зоотехнії, факультет вперше за свою історію приймає учасників саме цієї олімпіади. Тож маємо за честь вітати у стінах НУБіП кращих із кращих знавців з технології виробництва і переробки продукції тваринництва з 12 вишів країни – саме стільки університетів веде професійну підготовку нині за цим фахом.

    Звертаючись до студентської еліти, яку делегували навчальні заклади для участі в олімпіаді, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зазначив, що сьогоднішнє інтелектуальне змагання – це ще одна прекрасна можливість зважити, так би мовити, власні знання. Він навів цікаві приклади з розвитку науки та інформаційних технологій, що змінюють і сільське господарство. Це, в свою чергу, вимагає від студентів і випускників бути найкращими фахівцями. Стати такими можливо за умови володіння інформаційними технологіями, фаховими компетентностями та іноземною мовою. Проректор коротко розповів гостям про НУБіП і його можливості. Впевнені, що впродовж трьох днів олімпіади в учасників ще буде нагода детальніше ознайомитися з університетом. А на завершення Сергій Кваша побажав усім перемагати і не тільки сьогодні, а й взагалі по життю. 

 

     До вітальних слів приєдналися голова журі – завідувач кафедри біології тварин Микола Сахацький, який запевнив в об’єктивності і прозорості суддівства, голова апеляційної комісії – завідувач кафедри конярства і бджолярства Микола Повозніков, який свого часу виступав у складі команди на аналогічній олімпіаді, а також представник журі – Микола Повод із Сумського національного аграрного університету. На адресу учасників лунали побажання вирішити на відмінно завдання і перемогти. 

 

 

 

 

     А тим часом 36 схвильованих і водночас зосереджених та налаштованих по максимуму показати свій рівень переможців першого туру розпочали боротьбу, яка триває нині. Нагадаємо, наш університет представляє команда у складі Ірини Вербельчук, Катерини Лавріненко і Тараса Якубця.

     Тож нехай щастить і переможуть найдостойніші!

Ольга Наконечна 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook