Гуртківці факультету землевпорядкування презентують свої розробки на Дні відкритих дверей для випускників технікумів та коледжів 12.04.2017 р.

24 квітня 2017 року

12 квітня 2017 р. двері Національного університету біоресурсів і технологій України вже вдруге відкрилися для потенційних абітурієнтів. Цього разу університет зустрічав учнів технікумів і коледжів. У холі їх зустрічали представники кожного факультету та ННІ.
 
Членами гуртків землевпорядного факультету, зокрема гуртка «Картографічне моделювання проблем природокористування», була здійснена презентація результатів своєї науково-дослідної роботи. Випускники були зацікавлені сучасним геодезичним обладнанням, яке було представлене в експозиції факультету.
 
Звучали професійні запитання про вибір необхідного програмного забезпечення для створення картографічних матеріалів.
 
Презентовані результати роботи - атласи, створені членами гуртка «Картографічне моделювання проблем природокористування». Абітурієнтів зацікавили технології роботи з електронними тахеометрами, GPS, а також Атласи стану земельних ресурсів адміністративних районів та Атласи земельних ресурсів навчально-дослідних господарств, в укладанні яких брали участь аспіранти, магістри і бакалаври кафедри геодезії та картографії під керівництвом д.геогр. наук, професора І.П.Ковальчука.
 
Аудиторія була націлена на продовження навчання, тому ставила конкретні запитання, особливо щодо вступу і перспектив навчання, на які представниками факультету давались компетентні відповіді.
 
Далі абітурієнти мали змогу детальніше познайомитися з бажаними спеціальностями, матеріально-технічною базою факультетів та ННІ, задати запитання та отримати відповіді щодо всіх аспектів навчання. Факультет землевпорядкування відвідали студенти 5 навчальних закладів.
Після цього гості перемістилися до актової зали, де вислухали вітання ректора університету Станіслава Ніколаєнка та згодом насолоджувались виступами художніх колективів НУБіП України.
 

Катерина Мисько,
староста гуртка «Картографічне моделювання проблем природокористування»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook