Факультет інформаційних технологій

Культурно-виховна робота

     Студентські роки - це не лише навчання, а й участь у загальноуніверситетських конкурсах, спортивних змаганнях, олімпіадах творчих вечорах. Все це складові незабутнього студентського життя. Факультет разом зі студентською організацією формує активну позицію щодо поліпшення, насичення, цікавості і різноманіття студентського життя. На базі факультету створено клуб за інтересами, який працює у гуртожитку, проводиться щорічні свята пісенні баталії, день першокурсника, день факультету.

 

 
 
  
 
     Студенти приймають активну участь у культурно-масовій роботі, займаються у театральних гуртках, самодіяльних колективах, танцювальних студіях тощо. Наш колектив є постійним дипломантом конкурсів «Голосіївська весна» та «Краса НУБіП».
 
  
 
 
 
 
 
         Студентський колектив факультету має сформовані команди з усіх видів спорту і бере активну участь спортивній спартакіаді. Найбільших успіхів досягають наші баскетболісти, шахісти, тенісисти. Нагадаємо, що жіноча збірна з волейболу є переможцем волейбольного турніру НУБІП.
 
 
   
 
     На факультеті створено сприятливе середовище для розкриття таланту кожного студента в різних художніх колективах кафедри культурології, клубах за інтересами, що функціонують у гуртожитках.  Безпосередню участь факультет бере і благодійних та соціальних акціях, студенти-волонтери факультету беруть активну участь у різноманітних благодійних акціях та профілактичних заходах на університетському та державному рівнях.
Традиційно на факультеті проходить тиждень Першокурсника з спортивними змаганнями, квестами та еко-пікніками. Традиційно восени факультет святкує День факультету, якому присвячується студентська міжнародна науково-практична конференція, брейн-ринг між командами факультету та конкурс відеороликів першокурсників «НУБіП очима студента».   
 
Більше фото на сторінці факультету Facebook 
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook