Заступники деканів обговорили питання підготовки до річного звіту виконання програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020»

14 листопада 2016 року

     14 листопада під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші відбулась нарада заступників деканів факультетів та директорів ННІ. Проректор закликав присутніх активно долучитися до підготовки та забезпечити проведення на високому рівні екзаменаційної сесії й захистів магістерських робіт.
     Далі заступники деканів обговорили питання підготовки до річного звіту виконання програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020» та формування планів на 2017 р.

     Начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх акцентувала увагу присутніх на введенні в дію положення «Про випускну бакалаврську роботу в НУБіП України», згідно якого теми бакалаврських робіт для студентів випускних курсів необхідно затвердити до кінця листопада. Вона також розповіла присутнім про особливості підвищення кваліфікації викладачів, визначені положенням «Про підвищення кваліфікації НПП НУБіП України у провідних підприємствах, організаціях, установах та навчальних закладах України».
     Лариса Кліх наголосила на необхідності завершити підготовку кафедр до запровадження елементів дистанційного навчання, визначену наказом ректора університету «Про забезпечення готовності кафедр до запровадження елементів дистанційного навчання» від 20.10.2016 р. № 1004.

     Начальник відділу магістерських програм Олена Колесникова наголосила на особливостях організації попередніх захистів магістерських робіт та їх перевірки на плагіат.

     Новообраний голова студентської організації Ілля Вакарчук розповів присутнім про відзначення Дня студента.

Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook