4 листопада 2016 року в межах загальноуніверситетської конференції магістри 2 року навчання факультету аграного менеджмету представили результати досліджень в рамках підготовки своїх магістерських робіт

7 листопада 2016 року

Метою конференції визначено представлення результатів досліджень студентів задля підвищення якості підготовки магістерських робіт, рівня їх наукової та професійної підготовки, недопущення дублювання тем магістерських робіт та уникнення плагіату.

 Роботи магістрів ІІ року навчання спеціальністі «Менеджмент організацій і адміністрування» було представлені у вигляді постерних презентацій, які були розташовані на третьому поверсі навчального корпусу № 10.

   
 
 
 

В ході проведення конференції кожен студент представив результати своєї роботи, відповідав на питання членів комісії та присутніх. Конференція носила дискусійний характер, де кожен магістр міг отримати слушні поради та конструктивні  зауваження від досвідчених науковців, що в подальшому вдосконалить хід виконання та захист магістерської роботи.

 

 
 
 
 

Також, для студентів це стало гарним досвідом в підготовці до майбутнього захисту магістерської роботи і відстоюванні своєї позиції та думки в цілому.


За результатами представлення постерних презентацій по спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»  т.в.о. завідувача кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Забуранною Лесею Валентинівною та заступником декана Новаком Олександром Володимировичем було підбито  підсумки конференції.

 



 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook