Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту прийняла участь в організації першої сесії осінньої школи для абітурієнтів «Юний менеджер»

27 жовтня 2016, 12:00
НУБіП

В рамках проведення профорієнтаційної роботи, ознайомлення майбутніх абітурієнтів з освітніми програмами факультету аграрного менеджменту, працівниками кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту організовано осінню школу для абітурієнтів «Юний менеджер», яка відбулася 27 жовтня 2016 р. о 12.00 год. в аудиторіях корпусу №1. На зустріч було запрошено учнів 10-11 класів спеціалізованої школи №89, ліцею №157 та гімназії 179 м. Києва. В організації заходу були задіяні також ще три факультети: гуманітарно-педагогічний, юридичний, факультет тваринництва та водних біоресурсів.

 

       

Роль університету при виборі професії для кожної молодої людини – це можливість допомогти їй віднайти себе в житті, подальшому шляху її навчання і праці.

Метою осінньої школи для абітурієнтів «Юний менеджер» стало активізувати учнів, сформувати у них прагнення до самостійного вибору професії з урахуванням отриманих знань про університет та перспективи його розвитку.

 

  

Знайомство майбутніх вступників з НУБіП розпочалося із презентації досягнень факультету і науково-дослідних лабораторій, матеріально-технічної бази, викладацького складу. Присутні мали змогу отримати вичерпну інформацію безпосередньо від науково-педагогічних працівників кафедри щодо питань вступу та реєстрації абітурієнтів, вартості навчання тощо.

 

  

Колективом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту було надано майбутнім випускникам шкіл ґрунтовну інформацію щодо спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців та умов вступу до університету.

Завідувач кафедри Лідія Василівна Шинкарук розповіла зацікавленим абітурієнтам про систему навчання на факультеті, варіанти обрання майбутнього профілю підготовки, переваги вибору НУБіП для вступу після закінчення школи, програми подвійних дипломів і міжнародної академічної мобільності та освітні програми.

 

Учні із захопленням вивчали презентаційні матеріали факультету, виявили зацікавлення до англомовних проектів та можливості стажування за кордоном, до форм навчання, підготовчих курсів і кафедри військової підготовки.

 

  

Організована осіння школа для абітурієнтів «Юний менеджер» покликана розпалити інтерес школярів до навчання у рейтинговому ВУЗі, яким є НУБіП, саме тому заходи профорієнтаційної роботи кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту будуть і надалі проводитися з метою якісного наповнення рядів студентського колективу нашого університету.

 

  

Крім того, гості мали нагоду ознайомитися з програмами подвійних дипломів і міжнародної академічної мобільності, правилами прийому до НУБіП, освітніми програмами, матеріально-технічною базою, викладацьким складом, вартістю навчання тощо. Присутні виявили зацікавлення до форм навчання, другої вищої освіти, англомовного проекту, навчання на підготовчих курсах та кафедрі військової підготовки, можливості стажування за кордоном та перспективами подальшого працевлаштування.

д.е.н., професор, член -кореспонднт НАН України

Шинкарук Л. В.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook