Знайомимося з студентськими радами: Назар Білий очолив самоврядування гуртожитку №1

19 жовтня 2016 року

     Під час ознайомлення із організацією виховної роботи навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства заступник директора студентського містечка Максим Лазаріді та голова профкому студентів Олексій Муравський відвідали засідання студентської ради гуртожитку №1

 

     

     Проводив засідання активу новообраний голова студради Назар Білий, який детально розповів про план роботи студради на навчальний рік, поділився досвідом організації санітарних днів, проведення культурно-масових заходів. 

     Заступник директора інституту Олександр Соваков акцентував увагу на необхідності посилення контролю санітарним станом у кімнатах, ознайомив присутніх із результатами спортивної, виховної роботи за минулий період та запевнив актив гуртожитку у підтримці студентських ініціатив з боку керівництва інституту.

     У жвавій дискусії прийнято рішення проводити постійний конкурс на кращу кімнату на поверсі та в гуртожитку. Також було озвучено прохання до дирекції студмістечка посприяти у придбанні робочих столів для мешканців кімнат четвертого поверху. 

Микола Булачок
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook