Чергова перемога футболістів

7 жовтня 2016 року

     У четвер, третій тур чемпіонату розіграли між собою команди НУБіП України та «Авіатор». Після перших двох турів НУБіП мав чотири набраних очка, а НАУ – одне, тому для двох команд ця зустріч була дуже важлива.

     Відразу можна було зрозуміти, що на нас чекає цікавий матч, багатий на моменти та події. Із самого початку НУБіПівці взяли м’яч під контроль, проте «Авіатор» відкриває рахунок вже на 4-ій хвилині, відзначився Бухал Гліб - неймовірним ударом із середини поля. Після голу НУБіП почав грати жорсткіше, нарощував перевагу. Час від часу НАУ огризався, проте контратаки не завершувалися позитивно для них.

     В другій половині першого тайму «Авіатор» почав частково вирівнювати гру, почали з’являтися небезпечні моменти. Наприклад, на 36 хвилині матчу 18-й номер НАУ вискочив на побачення з голкіпером, проте дуель виграв воротар. НУБіП також не давав про себе забути, регулярно футболісти цієї команди завдавали удари по воротах, але всі м’ячі летіли прямо у воротаря. Можна згадати удар 8-го номера НУБІПу в кінці першого тайму, який вже за традицією влучив у воротаря. На перерву команди пішли за мінімальною перевагою «Авіаторів».
     Як і очікувалось, другий тайм активніше розпочали НУБіПівці, адже їм потрібно було відіграватися. Почалися подачі із флангів, простріли, безліч кутових, проте гравцям НАУ щастило більше – їхній кіпер відбивав всі удари, які несли загрозу воротам. Гравці обох команд стали частіше порушувати правила, за що головний суддя матчу нагороджував їх жовтими картками. Тренери НУБіПу та «Авіатор» розуміли, що потрібно пожвавлювати гру і тому почали використовувати заміни. Після введення в гру нових гравців гра покращилася тільки в НУБіПівців, про що й свідчать створені моменти біля воріт суперника, так на 65 хвилині 21-ий номер, Мацапула Сергій завдав удару по воротах, м’яч пройшов в кількох сантиметрах біля стійки.

    Буквально через десять хвилин знову ж той таки гравець НУБіПу б’є по воротах і тепер для нього все закінчується набагато краще, він зрівнює рахунок на табло. Команди почали грати швидше, гра поступово набирала нових відтінків, НУБіПівці в черговий раз загрожували воротам «Авіатора». Це був знову Мацапула Сергій, цього разу він завдавав удар з-за штрафного майданчика, м’яч пройшов над перекладиною. Підходив кінець матчу, обидві команди почали помітно нервувати, гравці помилялися, "дарували" м’ячі супернику. Однією із таких помилок скористався гравець НУБіПу, 9-ий номер, Василишин Назар. На 89 хвилині він відзначився голом з кута штрафного майданчика. Так гра і завершилася, перемогла наша команда з рахунком 2:1.

     Вітаємо команду й тренера та бажаємо перемоги у матчі з Легпромом (КНУТД) який відбудеться 21 жовтня 2016 року.

Микола Любінський,
начальник відділу виховної роботи
та студентських справ
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook