У центрі уваги ректорату – вступна кампанія

11 липня 2016 року

11 липня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Як зазначив ректор університету у вступному слові, максимальна увага керівництва, а також всіх працівників має бути привернута до вступної кампанії. Перше, на чому зупинився Станіслав Ніколаєнко, – це хід надходження заяв до магістратури. Сьогодні вже 981 випускник бакалаврату висловив бажання навчатися в НУБіП, 10% з них – прийшли з інших університетів. Друге, Міністерство освіти і науки затвердило обсяги державного замовлення на молодших спеціалістів і магістрів. Наша задача – його виконати. Третє – сьогодні стартувала вступна кампанія для вступників на освітній ступінь «Бакалавр». Тож маємо організовано пройти всі її етапи. Крім того, не припиняємо профорієнтаційну роботу, проводимо щоденний особистий контакт зі вступниками, переконуємо вступати кращих абітурієнтів до нашого університету.  

Голова профкому співробітників Ростислав Тарасенко проінформував про відправку третього заїзду до дитячого табору «Чайка». Також 78 студентів відбули до СОТ «Академічний». У цьому році наша база на березі Чорного моря заповнена майже на 100%, тому ті, хто бажає відпочити і оздоровитися, мають заздалегідь потурбувати про придбання путівок. Ще є вільні місця на останні заїзди.
 
Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко доповів про початок І етапу відбору наукових проектів на конкурс Міністерства освіти і науки. Минулого тижня відбувся тематичний семінар, на якому закцентована увага на підвищенні публікаційної активності науковців у рецензованих наукових виданнях.
 

Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтно-відновлювальних робіт у навчальних корпусах і гуртожитках. До останніх особлива увага – маємо облаштувати вхідні майданчики, відремонтувати кімнати для першокурсників, замінити двері, електромережу, налагодити роботу вентиляційних систем. Нагальним питанням залишається заміна нагрівальних елементів в електричних плитах гуртожитку №11.
 

 Учений секретар Оксана Барановська доповіла про підготовку до серпневої вченої ради, план роботи на 2016-2017 навчальний рік.

Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на зборі врожаю в навчально-дослідних господарствах, організації ефективної роботи приймальної комісії, відкритті медичного пункту.

Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко, дав ряд доручень. Проректору з навчальної і виховної роботи Сергію Кваші – проводити аналіз вступної кампанії, зокрема зосередити увагу на вступників з наших відокремлених підрозділів, спільно з деканатами і дирекціями організувати ремонти в гуртожитках, запланувати проведення семінару-навчання для кураторів груп та молодих викладачів, відслідкувати позиції університету в національних та міжнародних рейтингах, уточнити положення про переведення студентів із контрактної на бюджетну форму навчання. Проректору з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадиму Ткачуку – встановити жорсткий контроль за витратами коштів та збиранням врожаю в НДГ. Ігорю Ібатулліну – реалізовувати програму енергозбереження, проаналізувати кадрове забезпечення. Валерію Іщенку – підготувати необхідну документацію з відновлення третього корпусу та вчасно завершити заплановані ремонти в корпусах та гуртожитках.
 
Розглядалися також й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook