Сучасна ІТ-індустрія і освіта

24 травня 2016 року

     Днями у Києві відбувся міжнародний форум Cisco – «Архітектура цифрових мереж», у якому взяли участь викладачі факультету інформаційних технологій. Тут демонструвалися найсучасніші рішення Cisco, Intel та інших компаній, пов'язані з еволюцією Wi-Fi та хмарними технологіями у бізнесі та ІТ-освіті, розглядалися перспективи розвитку мережевих технологій, аналітичних програм обробки масивів даних он-лайн та пов'язаний з цим розвиток всіх галузей.

      – На засіданні секції з проблем впровадження хмарних та мережевих технологій в навчальних закладах ми поділилися досвідом впровадження в НУБіП цих технологій у навчальний процес та залучення ресурсів ІТ-академій Cisco, Microsoft, Google, 1C та інших, – говорить доцент кафедри інформаційних та дистанційних технологій Дмитро Касаткін. – Така співпраця з комерційними організаціями стала можливою завдяки ректору університету Станіславу Ніколаєнку та декану факультету Олені Глазуновій. Саме вони домовилися, аби наші викладачі та студенти безкоштовно проходили навчання.
 

 

       А от для асистента кафедри комп’ютерних наук Андрія Блозви участь у форумі новинкою не стала: одним з перших закінчив навчання в Cisco Academy та вже мав міжнародний сертифікат інструктора «Instructor Professional Development Course». Він поділився враженнями від співпраці з академією при навчанні студентів спеціальності «Комп'ютерні науки». 

     Цей форум, організований компанією Cisco, сприяє підвищенню фахової кваліфікації викладачів та поширюють позитивну інформацію про НУБіП.

Олександр Попов,
завідувач кафедри інформаційних та
дистанційних технологій
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook