Команда викладачів НУБіП посіла другу сходинку в змаганнях з плавання серед професорсько-викладацького складу ВНЗ Голосіївського району

18 квітня 2016 року

     15 квітня на базі спорткомплексу КНУ ім. Т.Шевченка пройшли змагання з плавання серед професорсько-викладацького складу ВНЗ Голосіївського району.
     Наші викладачі вкотре довели свою спортивну майстерність. В активі збірної за результатами змагань – золоті, срібні і бронзові медалі. Особисті досягнення наших спортсменів такі. Начальник навчального відділу Оксана Зазимко двічі виборола золото на дистанції 50 метрів вільним стилем та брасом. Заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства Олександр Соваков посів перше місце на цій же дистанції вільним стилем. А директор НДІ економіки і менеджменту Микола Талавиря проплив 50 метрів вільним стилем, на спині і виборов третє та друге місця відповідно. Доцент кафедри адміністративного менеджменту і зовнішньоекономічної діяльності Павло Кроп став найкращим на дистанції 50 метрів у вільному стилі та на спині. Завідувач кафедри тракторів і автомобілів Катерина Сєра закріпилась на третій сходинці, пропливши 50 метрів у стилі брас та спина. Старший викладач кафедри фізичного виховання Сергій Вербицький виборов почесне друге місце на дистанції в стилі брас. Викладач кафедри фізичного виховання Олена Отрошко стала другою на дистанції 50 метрів на спині.

     

    

     У чоловічій естафеті 4х25 метрів, в якій НУБіП представляли Микола Костенко, Олександр Соваков, Сергій Вербицький та Павло Кроп, наші спортсмени поступились декількома секундами збірній КНУ та посіли почесне друге місце.
     В загальнокомандному заліку наша команда стала другою.

     Велику подяку висловлюємо тренеру команди – професору кафедри фізичного виховання Віталію Шмаргуну та завідувачу кафедри фізичного виховання Миколі Костенку.

Більше фото https://vk.com/album-65386305_230672961

Микола Любінський,
начальник відділу виховної роботи
та студентських справ
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook