Нові шляхи взаємодії кадрової служби та Голосіївського районного центру зайнятості

13 квітня 2016 року

 12 квітня відбулася робоча зустріч працівників відділу кадрів, планово-фінансового відділу, навчального відділу університету з представниками Державної служби зайнятості Міністерства соціальної політики України. 

 
До університету завітали начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Київського міського центру зайнятості Майя Шуркодиректор Голосіївського районного центру зайнятості Тетяна Довгополаначальник відділу взаємодії з роботодавцями Голосіївського районного центру зайнятості Ніна Кравченко
 
У ході зустрічі окреслено шляхи інформаційно-роз’яснювальної співпраці Державної служби зайнятості з роботодавцями, поінформовано про шляхи і створення робочих місць з урахуванням можливостей Голосіївського районного центру зайнятості.
 
Обговорені можливості співпраці університету зі службою зайнятості, зокрема, щодо укомплектування вакансій Державною службою зайнятості, подання звітної документації, організацію робіт тимчасового характеру, надання інтернет-послуг роботодавцям, надання допомоги з часткового безробіття, розміщення оголошень у інформаційних виданнях з метою підбору претендентів на вакантні посади тощо. 
 
Гостей поінформовано, що наказом ректора університету Станіслава Ніколаєнка від 27.04.2015 р. № 494 з 1 травня 2015 р. в університеті уведено в дію Положення про ради роботодавців, в якому регламентовано питання утворення та організації роботи рад роботодавців факультетів (навчально-наукових інститутів) та ради роботодавців Університету.
 
Валентина Шаповал
заступник начальника відділу кадрів 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook