Бібліотека - серце знань

8 квітня 2016 року
Національна бібліотека ім. В.І. Вернадського

Куратори студентських груп 1-го та 2-го курсів економічного факультету Титарчук І.М. та Негода Ю.В. відвідали із своїми підопічними найбільше книжкове джерело України - Національну бібліотеку ім. В.І. Вернадського. 

Екскурсія виявилась насиченою та пізнавальною. Головний науково-інформаційний центр держави заснований у 1918 р. і зберігає близько 15 млн. одиниць літературних надбань у своїх фондах. Студентів ознайомили із правилами відвідування даного закладу, особливостями користування літературою, алфавітним каталогом, можливостями отримання інформації та пошуковим апаратом. Щороку бібліотеку відвідує близько 1-2 тис. науковців, фахівців, аспірантів і студентів. Окрім книжок, журналів та газет у бібліотечних фондах представлені гравюри та зібрання нот, що становлять велику цінність.

В структурі бібліотеки знаходиться Австрійська бібліотека та бібліотека республіки Іран. Також слід відзначити, що бібліотека володіє повною документацією ООН щодо діяльності та функціонування цієї організації.
Студенти не тільки оглянули основні експонати та приміщення закладу, а й зареєструвалися читачами, що дозволить їм використовувати літературні надбання бібліотеки у підготовці до навчання, іспитів, написання випускних робіт.

 

Заліпська Аліна,
студентка 2 – го курсу економічного факультету

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook