На нараді директорів бібліотек ВНЗ м. Києва обговорили Стратегію розвитку бібліотечної справи в Україні

29 березня 2016 року

     24 березня 2016 року в Науковій бібліотеці ім. М. Максимовича Київського національного університету ім. Т. Шевченка відбулася чергова робоча нарада директорів бібліотек ВНЗ м. Києва, в якій взяла участь і директор нашої книгозбірні – Кіщак Тетяна.

 

      На засіданні обговорювалася, насамперед, Стратегія розвитку бібліотечної справи в Україні до 2025 року "Якісні зміни бібліотек задля забезпечення сталого розвитку України", яку 23 березня 2016 р. В`ячеслав Кириленко презентував на Уряді, а також питання діяльності бібліотек ВНЗ м. Києва в 2015 році та зміни в нормативно-законодавчій базі.

     З пропозиціями щодо шляхів кооперації для вдосконалення роботи вузівських бібліотек виступив директор наукової бібліотеки ім. Максимовича, заступник голови Науково-методичної бібліотечної комісії МОНУ Олег Сербін, адже бібліотеки вишів мають значний потенціал, який можна ефективно реалізувати тільки шляхом інтеграції бібліотек нашої мережі в єдине інформаційне середовище. Тож директори вишів м. Києва підтримали цю ідею та домовилися окреслити основні напрями такої інтеграції.

Мельничук Лариса,
заступник директора наукової бібліотеки
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook