Ректорат: концентруємося на реалізації намічених планів

29 лютого 2016 року

     29 лютого відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор Станіслав Ніколаєнко коротко підсумував результати діяльності на минулому тижні – проведені статутні заходи, конференція трудового колективу, обговорені плани на 2016 рік. Тому тепер потрібно концентруватися на копіткій реалізації наміченого.

 

     Проректор з науково-педагогічної роботи, правових та соціальних питань Володимир Курило проінформував про виконання доручень ректора. Підготовлена і записана радіогазета до Дня відкритих дверей, йдуть перемовини про оформлення документів на озера в Корчуватому. Проводиться робота з викладачами, прізвища яких вказали студенти під час останнього соціологічного опитування в контексті проявів нестатутних відносин.

     Учений секретар Оксана Барановська повідомила про наступне засідання вченої ради університету, яке заплановане на 30 березня. Цього разу на ньому буде заслуханий звіт про виконання програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2020» декана факультету інформаційних технологій Олени Глазунової. У квітні ж – декана факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліховського.

     Голова профкому співробітників Ростислав Тарасенко проінформував про відзначення Міжнародного жіночого дня у п’ятницю 4 березня о 13-00 в аудиторії 228 корпусу № 10.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про завершення відбору студентів на магістерську програму МВА, яку університет здійснює спільно з Університетом Вайєнштефан, і зауважив, що рівень володіння іноземними мовами у студентів залишається досить низьким. Щодо підвищення якості харчування, проректор зазначив, що, на жаль, позитивної динаміки у цьому напрямку не спостерігається, тому впродовж тижня будуть подані відповідні пропозиції.

     Проректор з навчально-науково-виробничої роботи та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на ремонтних роботах, які тривають в університеті. Акцентовано увагу на старті меблевого цеху – для цього все готово.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін повідомив, що минулого тижня в Міністерстві освіти і науки України університет успішно відзвітував про результати наукової діяльності за 2015 рік. Наразі формуються нові навчальні плани для аспірантів. На контролі першого проректора – і весняно-польові роботи в навчально-дослідних господарствах.

    

    

     Керівники відділів планово-фінансового – Наталія Дробот, кадрів – Микола Михайліченко, навчального – Оксана Зазимко, науково-дослідної частини – Володимир Отченашко, спеціального – Валерій Бевз, комплексної безпеки і охорони – Василь Моісеєв, юридичного – Андрій Бова, головний бухгалтер Тетяна Кондрицька та завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов доповіли про роботу підрозділів і плани на поточний тиждень.

     Підсумовуючи, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Вадиму Ткачуку – вийти на конкретну співпрацю з посольством В’єтнаму, продовжити діалог з посольством Туркменістану. Оксані Зазимко – обговорити на факультетах і в ННІ завдання, сформульовані в звітній доповіді ректора за 2015 рік, провести ректорські зрізи знань, запровадити нараду з заступниками деканів з навчальної і виховної роботи, Віталію Коваленку – розробити графік відвідування гуртожитків керівництвом університету, запропонувати заходи для студентів, які проводитимуться у День університету, завершити роботу над розробкою концепції патріотичного виховання.

     На засіданні розглядалися також й інші питання життєдіяльності університету.


Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook