Продовжується робота делегації університету в Соціалістичній Республіці В'єтнам

6 листопада 2015 року

 Зокрема, ректор університету Станіслав Ніколаєнко провів робочу зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом України у В'єтнамі Олексієм Шовкоплясом. Досягнуто домовленостей про сприяння посольством виконанню договору щодо обміну студентами, аспірантами та науково-педагогічними працівниками. Були обговорені і інші питання. 

 
Потому відбулася розширена зустріч делегації з компанією, яка займається організацією та відбором в'єтнамських студентів на навчання за кордон. Директор інституту економіки та прогнозування розвитку В'єтнаму Фам Квок Тон зауважив, що покладає великі надії на співпрацю з нашим університетом та впевнений, що її результати вже будуть в найближчій перспективі. 
 
 
 
Також відбулася зустріч з секретарем міського комітету Комуністичної партії м. Ханою Фан Донг Лонг, який щиро привітав українську делегацію на в'єтнамській землі. Сторони обговорили низку питань щодо співпраці між нашим університетом та навчальними закладами м. Ханой. По завершені делегація взяла участь у церемоніалі випуску магістрів економічного факультету та відвідала визначні місця столиці В'єтнаму. 
 
 
Вадим Кондратюк,
декан факультету тваринництва та водних біоресурсів
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook