Подовжено міжнародну акредитацію магістерської програми "Адміністративний менеджмент"

28 жовтня 2015 року

     Як повідомлялося раніше, делегація НУБіП у складі проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші та доцента Наталії Передерій взяла участь у конференції з питань міжнародної акредитації Європейською акредитаційною комісією ACQUIN магістерської програми "Адміністративний менеджмент".

     Захід пройшов з ініціативи Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) у Вірменському національному аграрному університеті. Розглядалися питання стосовно самого процесу міжнародної акредитації і підписання важливих документів у рамках акредитаційного процесу. Представники комісії ACQUIN відзначили, що процес акредитації досить нелегкий, адже її вперше проходять одночасно 13 університетів-партнерів з 6 країн світу, де реалізується спільна магістерська програма.У рамках конференції було також підписано договір про продовження та розвиток співпраці між університетами, що входять у міжнародну партнерську мережу з реалізації магістерської програми "Адміністративний менеджмент".

     Нагадаємо, під час цьогорічної вступної кампанії в НУБіП на спеціальність "Адміністративний менеджмент" було подано 96 заяв на 15 бюджетних місць. А це свідчить про велику популярність і перспективи цієї магістерської програми, тож запрошуємо випускників бакалавратури до вступу на цю спеціальність.

Наталія Передерій,
доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook