Ректором укладено угоду про співпрацю з чеським Університетом ім.Менделя

3 липня 2015 року

 1 липня делегація НУБіП у рамках візиту до Словаччини та Чехії перебувала у м.Брно, де відвідала університет ім.Менделя. В ході зустрічі з ректором університету Ладіславом Гавелом, професором Яном Креном та представниками адміністрації вишу відбулось детальне знайомство з факультетами та лабораторіями. Зокрема, українська делегація побувала в лабораторіях мікробіології, біотехнології, наноматеріалів, виробництва і переробки харчової продукції. 

 
Ректори університетів професор Гавел та професор Ніколаєнко підписали Угоду про співробітництво і обговорили практичні кроки та напрями активізації співпраці. Мова йде про розширення програми обмінів між науково-педагогічними працівниками та студентами, проведення спільних конференцій і семінарів, поглиблення співпраці в рамках Європейських програм Єразмус+ та Горизонт 2020. 
 
 
 
Насамкінець українська делегація відвідала Ботанічний сад університету ім.Менделя, де представлені тисячі рослин різноманітних кліматичних зон планети. А також побувала у музеї Менделя, в якому познайомилась із життєвим шляхом відомого вченого, основоположника сучасної генетики.
 
 
 
 

Вадим Ткачук,
директор ННЦ міжнародної діяльності 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook