28 червня - День Конституції України!

28 червня 2015 року

 

Шановні студенти, викладачі та співробітники університету!

 

Вітаємо Вас з Днем Конституції України!

 

28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною датою в історії нашого народу. Саме тоді парламент схвалив Основний Закон України, закріпив прагнення українців жити в незалежній демократичній, соціальній і правовій державі, де цінність людини, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканість та безпека мають ключове значення.

Мені довелося брати участь в роботі робочої групи, підготовці та прийнятті Конституції. Для мене це велика пам’ять і відповідальність.


Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Прикро, що не всі положення Основного Закону реалізуються в нашому житті. Мова про пріорітети науки і освіти. Та це не провина Конституції, а наша неготовність жити і працювати самостійно, з великою відповідальністю за долю народу.

Ми мусимо навести лад і порядок в країні. Ніхто цього не зробить, окрім нас.


Щиро бажаю всім міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, високих досягнень та нових звершень всього колективу Університету заради реалізації положень Основного Закону.


З глибокою повагою,


ректор,
доктор педагогічних наук, професор,
народний депутат України ІІ, ІІІ, IV, V скликань

Станіслав Ніколаєнко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook