Керівництво юридичного факультету та науково-педагогічний персонал обговорили план заходів та готовність до заліково-екзаменаційної сесії

13 травня 2015, 16:26

 

12 травня на юридичному факультеті відбулися збори НПП юридичного факультету. Зустріч розпочала декан юридичного факультету к.ю.н., доцент Яра О.С. яка розповіла про заходи, які заплановані на травень. Далі декан доповіла про результати перевірки відвідування заннять студентами юридичного факультету. Завідувач кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука, д.ю.н., професор Єрмоленко В.М. зупинився на організаційних питаннях проведення  Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції та перспективи розвитку аграрного, земельного та екологічного права» 22-23 травня.

Завідувач кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства д.ю.н., професор Ладиченко В.В. доповів про готовність керівників наукових гуртків до звіту, який проходитиме 13 травня в рамках святкування Дня науки.

 

Завершуючи зустріч к.ю.н., доцент Яра О.С. наголосила на неухильному дотриманні виконавської дисципліни та на необхідності забезпечення прозорого проведення заліково-екзаменаційної сесії.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook