Юридичний факультет долучився до Всеукраїнського проєкту «НЕЗЛАМНІ ПРАВНИЧІ ШКОЛИ»

15 березня 2024 року

Ідея Проєкту – об’єднання правничих шкіл України задля підтримки здобувачів, наукових-педагогічних працівників вітчизняних правничих шкіл у складний для нашої країни період, обміну позитивними освітніми практиками, популяризації новітніх досягнень правничих шкіл в організаційному, методичному забезпеченні освітнього процесу, надання додаткових можливостей для посиленої співпраці.

13 березня 2024 року в межах Всеукраїнського проєкту «Незламні правничі школи», що спрямований на підвищення правової культури і просвіти як серед студентів-правників усіх вищих навчальних закладів України, так і з-поміж науково-викладацького складу.

Від юридичного факультету в проєкті взяла участь д.ю.н., професорка, професорка кафедри адміністративного та фінансового права,  уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції НУБіП України, Олена Гулак, яка спрезентувала матеріал на тему: «Правові засади формування та реалізації антикорупційної політики в Україні».

 

Дискусія виявилась доволі плідною і цікавою. Від он-лайн аудиторії прозвучало чимало питань, які мали можливість бути актуалізованими в межах проблематики відповідного нормативного забезпечення і практики реалізації.

У межах заходу до дискусії долучились знані правники, засновники окремих правових шкіл, серед яких: організатор проєкту, знана юристка, доктор юридичних наук, професорка, член-кореспондент Національної академії правових наук України, Заслужений юрист України, декан юридичного факультету Запорізького національного університету Тетяна Коломоєць та знана правознавець і науковиця, професорка, доктор юридичних наук, завідувачка кафедри адміністративного та інформаційного права Сумського національного аграрного університету Ірина Арістова.

Функціонування такого проєкту не обмежене в часі, тож представники правничої школи НУБіП України активно і в подальшому будуть долучатись до нього, висвітлюючи свої наукові напрацювання і позиції, маючи можливість, тим самим, популяризувати наш навчальний заклад серед авторитетної аудиторії правників. 

Декан юридичного факультету НУБіП України, д.ю.н., професор

Олена ЯРА

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook