Вадима Кондратюка рекомендовано до обрання деканом факультету тваринництва та водних біоресурсів на вченій раді

25 березня 2015 року

 25 березня відбулись чергові збори трудового колективу факультету тваринництва та водних біоресурсів. Участь в ньому взяли представники ректорату проректор Валерій Іщенко та начальник відділу кадрів Микола Михайліченко. Центральне питання, яке виносилося на збори - обрання декана факультету.

Відкриваючи засідання головуюча Вікторія Мельник ознайомила присутніх з правилами поведення виборів та винесла на затвердження порядок денний. Після цього слово було надано претенденту Вадиму Кондратюку, який в своїй доповіді прозвітував про виконану роботу та чітко визначив головні завдання та основні пріоритети розвитку факультету на наступні 5 років.

Основну увагу  було закцентовано на участі науково-педагогічних працівників у виконанні програми розвитку НУБіП України "Голосіївська ініціатива 2020". Після виступу кандидата та відповідей на поставленні йому запитання присутні приступили до обговорення. Зокрема, активну виступали академік НААН України Микола Сахацький, професор Михайло Сичов, доценти Євген Томін, Петро Шевченко, Микола Ліхтер, Микола Маценко, Антоніна Андрющенко, лаборант Ніна Пилипчук, заступник голови студентської організації факультету Федір Нікітенко.

 

Шляхом таємного голосування 92% делегатів зборів проголосували за кандидатуру Вадима Кондратюка на посаду декана факультету тваринництва та водних біоресурсів і рекомендували вченій раді університету підтримати дане рішення.
 
 
У заключному слові Микола Михайліченко відзначив високий рівень організації проведення зборів трудового колективу факультету та прозорість у встановленні результатів таємного голосування. Проректор Валерій Іщенко закликав колектив до злагодженої і плодотворної роботи.
 
В. Мельник,
голова профбюро факультету тваринництва та водних біоресурсів
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook