У фокусі уваги онлайн-зустрічі з британськими колегами — проблеми стану навколишнього середовища і забруднення ґрунтів

1 грудня 2023 року
  У рамках співпраці із Університетом Рідінґа (Велика Британія) у середу, 29 листопада було проведено вебінар за напрямком кластеру Soil Sciences. Мета вебінару - представлення своїх наукових здобутків та напрямів досліджень, пошук спільних наукових інтересів для взаємовигідної наукової та навчальної співпраці.

  Модерувала зустріч керівник проєкту Neely Griggs, яка розповіла про формат зустрічі, очікувані результати, презентувала можливості для спільної наукової роботи з подачі проєктів.

  Університет Рідінґа представляли Glyn Barrett, асистент школи біологічних наук та представники кафедри географії та природокористування лектор Sarah Duddigan та аспірант Hanqing Lin. Вони описали свій досвід участі в міжнародних проєктах, здобутки та основні напрямки роботи колективів, які вони представляють.

  Участь від НУБіП взяли доцент кафедри геодезії та картографії В’ячеслав Богданець, доцент кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Валерія Бондар та старший викладач цієї ж кафедри Анна Сальнікова. Попереднє ознайомлення із списком публікацій та досвідом участі в проєктах британських колег, дало можливість знайти ті спільні інтереси для подальшої співпраці, які матимуть взаємовигідний результат. Сесія пройшла у невимушеній атмосфері дружнього спілкування, у ході якої учасники представили власні ідеї та розповіли про свої напрями наукової діяльності. Було обговорено поточні можливості для започаткування дослідницької співпраці, семінарів і спільних публікацій, а також відбувся обмін думками щодо можливості майбутньої співпраці з подання спільних проєктів. 


 

  Дякуємо за організацію такого заходу і чудову можливість дізнатися більше про дослідницькі інтереси наших британських колег, представити свої напрямки наукової роботи, що є необхідною передумовою для нашої подальшої плідної міжнародної співпраці.

 

В’ячеслав Богданець,
доцент кафедри геодезії та картографії

Валерія Бондар,
доцент кафедри загальної екології,
радіобіології та безпеки життєдіяльності 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook