Постійний конструктивний діалог – лейтмотив зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка з претендентами на посади завідувачів і професорів кафедр

17 листопада 2023 року
  14 листопада, згідно наказу ректора, в університеті закінчився термін прийому документів від претендентів на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників. А оскільки керівництво нашого університету завжди веде активний діалог як зі студентами, так і з науково-педагогічними працівниками, то це і стало лейтмотивом сьогоднішньої зустрічі ректора Станіслава Ніколаєнка з претендентами на посади завідувачів і професорів кафедр.

  Очільник університету у своєму вступному слові окреслив основні здобутки, які досяг університет за останні роки та наголосив на планах на майбутнє, місце і роль кожного завідувача і професора у цьому. Він зазначив, що складна ситуації, яка склалася не лише у нашій країні загалом, а й в освіті зокрема, вимагає злагодженої роботи від кожного члена колективу.

  Потому усі науково-педагогічні працівники, які претендують на зазначені вакантні посади коротко розповіли про подальші перспективи розвитку своїх підрозділів у разі обрання їх за конкурсом. У ході цієї дружньої співбесіди пролунали різні конструктивні ідеї щодо підвищення якості надання освітніх послуг, покращення матеріально-технічної бази університету, впровадження наукових розробок у виробництво та багато інших пропозицій, які будуть враховані у майбутньому.

 

 

  На завершення Станіслав Миколайович побажав усім претендентам вдалого проходження таємного голосування на вченій раді університету.

Сергій Грищенко,
начальник відділу кадрів


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook