Профорієнтаційна робота кафедри технології деревообробки

16 березня 2015 року

Співробітниками кафедри регулярно проводиться профорієнтаційна робота з учнями шкіл, профтехучилищ та коледжів. 27 лютого 2015 року завідувач кафедри Пінчевська Олена Олексіївна відвідала Київське вище професійне училище будівництва і архітектури. Учнів було ознайомлено з умовами вступу в НУБіП України на 2015-2016 рік та з особливостями навчання за спеціальністю «Деревооброблювальні технології».

На фото Пінчевська О.О. разом з директором Качаловським Петром Івановичем, Головою комітету громадської ради з питань професійно-технічної освіти при Міністерстві освіти і науки України.

10 березня асистент кафедри Мазурчук Сергій Миколайович відвідав Кременецький лісотехнічний коледж. Разом з завідувачем відділення "Оброблювання деревини" Росіцькою Любов’ю Володимирівною Сергій Миколайович ознайомив учнів з перевагами навчання в НУБіП України, а також особливостями вступу. Учні дізналися про наявність тримісячних курсів підготовки до зовнішнього оцінювання знань із загальноосвітніх предметів: української мови і літератури, математики, біології, хімії, географії.

На фото Мазурчук С.М. разом з групою №2 відділення «Оброблювання деревини».

13 березня 2015 року доцент кафедри Зражва Сергій Григорович провів профорієнтаційну роботу у групах майстрів та інженерів лісового господарства, що проходять навчання в Українському центрі підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації «Укрцентркадриліс».

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook