Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК впевнені, що бібліотека НУБіП – місце, де гармонійно поєднуються традиції та новаторство
Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК впевнені, що бібліотека НУБіП – місце, де гармонійно поєднуються традиції та новаторство
11 жовтня 2023 року
Бібліотека!
У тиші храму, де живуть слова,
І мови, рідної до болю,
Чаклуєш всіх великою любов ‘ю.
До тебе йдуть і зблизька, і здалека,
Щоб почерпнуть від тебе лиш добра.
21 століття прийнято вважати ерою нових технологій і стрімкого розвитку в сферах науки, техніки, мистецтва. Але традиційні історичні здобутки цілої планети, що формувалися протягом сотень тисяч років завжди будуть корисними і незамінними в нашому житті.
Отже, бібліотека. В нашому розумінні — це колекція книг або приміщення, де зберігаються книги. Насправді ж книгозбірня має дещо глибше значення. Це чарівне місце — особливий простір, з особливою енергетикою, настроєм, затишком. Ніщо не може замінити спілкування з книгою.
Саме такий культурний простір відвідали юні технологи, в це місце хочуть потрапити всі студенти першокурсники і це Наукова бібліотека НУБіП України.
Наукова бібліотека – це не сховище книг, які зберігаються в повній тиші, це не місце, де відвідувачі говорять пошепки, а це вир подій, емоцій, досліджень ....
Працівники бібліотеки ознайомили студентів із правилами користування бібліотекою, фондами читального й навчального абонементів, а також розповіли про сайт бібліотеки та особливості роботи з електронним каталогом і репозитарієм. У наявний вільного доступу до Wi-fi, а також можливість спілкування у дружній і теплій атмосфері за читанням книг, проведення інтелектуальних змагань. Найбільше сподобалося організований працівниками бібліотеки квест, під час якого студенти ознайомились із каталогами, книгосховищем і абонементом, виконували цікаві і змістовні завдання та звичайно ж отримання подарунків. Дякуємо за проведений захід заступнику директора бібліотеки Неллі Марковій-Пипко.
Першокурсники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, щиро дякують за чудово проведений час, за знайомство з науковою бібліотекою.
Тетяна Розбицька, PhD
заступниця декана з виховної роботи