Ph.D. Настановча зустріч із аспірантами першого року навчання

25 вересня 2023 року
 Відбулася настановча зустріч з аспірантами першого року навчання, основною метою якої було ознайомити молодих науковців із правилами оформлення індивідуального плану, а також наголосити на важливості своєчасного затвердження теми дисертації в межах виконання ОНП аспірантами після їх зарахування, затвердження вибіркових дисциплін.

  На зустрічі виступили завідувач відділу аспірантури Віталій Вакуленко та заступниця завідувача – Надія Міняйло. Вони проінформували та ознайомили вступників з переліком та строками подачі обов’язкових документів після їх зарахування на навчання. Під час зустрічі завідувач наголосив на важливості освоєння аспірантами дисциплін загальнонаукової підготовки в очно-дистанційному форматі (Педагогіка та управління закладами вищої освіти, Організація проведення наукових досліджень, Філософія науки, Іноземна мова за професійним спрямуванням тощо).

  Надія Віталіївна детально зупинилась на деталях оформлення Індивідуального плану виконання освітньо-наукової програми підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії, наголосила, що план повинен обов’язково включати тему дисертаційного дослідження та обґрунтування її обрання; перелік наукових дисциплін, які потрібно опанувати впродовж навчання; кількість завдань та досліджень, які потрібно виконати; планові терміни виконання кожного завдання.
  Зустріч завершилася активним обговоренням та чітким розумінням здобувачів аспірантури щодо подальшого алгоритму дій.

Бажаємо всім аспірантам успіху на шляху наукових звершень.

Владислава Сільченко,
фахівчиня відділу аспірантури

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook