На допомогу бійцям АТО

4 березня 2015 року

     В той час, коли викладачі і студенти університету в складі добровольчих батальйонів та Української армії боронять східні кордони нашої держави, колектив вишу активно долучається до волонтерської роботи. 
     Так, нещодавно студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК зібрали матеріальну допомогу для бійця АТО Миколи Накорнієва, який у своїх 20 уже пережив жахіття війни та двічі зазнав поранення в ногу. Під час його відвідин у місті Хмельницькому представники студентського активу факультету Сащук Таня, Куценко Юля та Жосан Оля передали речі та кошти адресату. 


     Викладачі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК також долучилися до волонтерської справи.  Так доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Сарана Віктор Володимирович прийняв участь у збиранні і наданні гуманітарної допомоги Полтавському батальйону територіальної оборони від жителів Оржицького району своїм землякам. Частина батальйону знаходиться на охороні Балаклійського ремонтного заводу (місто Балаклі́я Харківська область).  

   

     Не залишаються осторонь і науково-педагогічні працівники гуманітарно-педагогічного факультету. Нещодавно прийняте на вченій раді факультету рішення щодо надання допомоги колезі, якого призвали до лав Збройних Сил України, вже реалізується. Йому найближчим часом планується передати захисне спорядження.
 

     Також до волонтерської діяльності приєднуються і відокремлені підрозділи університету. Зокрема, студенти двох груп – 101-Б та 102-Б –Ірпінського економічного коледжу на чолі з наставником Підгурською І.С. долучилися до акції плетіння маскувальних сіток для наших військових, що перебувають у зоні бойових дій.
     Майстер-клас для коледжанської молоді провела група волонтерів, які організували «hand-made» з виготовлення сітки в одній із пожежних частин м. Києва. Тож наші студенти швидко опанували цей зовсім непростий процес плетіння. Хоча він не вимагає високої майстерності, зате потребує великої кількості рук і часу. Студенти готові і надалі продовжувати таку потрібну справу та запрошують усіх бажаючих долучитися до цієї роботи. 

 

 


Ольга Наконечна
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook