Кафедра технологій та дизайну виробів з деревини

Історія кафедри

     Кафедра технологій та дизайну виробів з деревини (технології деревообробки), що розташована в 17-му корпусі, створена у 2003 році на базі кафедри механізації лісового комплексу з метою підготовки фахівців освітнього рівня «Бакалавр» та «Магістр» за спеціальністю «Деревообробні та меблеві технології» («Технологія деревообробки”). Підставою для її створення було одержання в 1999 році ліцензії на підготовку бакалаврів за технологією деревообробки з послідуючою акредитацією бакалаврів і ліцензування кваліфікацій «Спеціаліст» й «Магістр»

Кафедра технолгій деревообробки, 2000-ті роки


   Від самого початку існування і по сьогоднішній день кафедру очолює Пінчевська Олена Олексіївнадоктор технічних наук, професор, академік ЛАНУ (Лісівнича академія наук України).
   Кадровий потенціал кафедри на початку її заснування складався з наукових співробітників Українського науково-дослідного інституту механічної обробки деревини (УкрНДІМОД) .


      Сьогодні на кафедрі працює понад 15 осіб, більша частина яких є випускниками кафедри.

Кафедра технологій та дизайну виробів з деревини, 2017 рік

    Лист до студентів технологів з оброблення деревини за підписом академіка Міжнародної академії наук про деревину (IAWS) д.т.н., професора Уголєва Бориса Наумовича, 2004 рік.

Академік, проф. Борис Уголев з зав. кафедрою, проф. Оленою Пінчевською

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook