Колекція е-книг від Всесвітньої організації ФАО

14 листопада 2014 року

 

Колекція е-книг від Всесвітньої організації ФАО
 
 З нагоди другої Міжнародній конференції з проблем харчування, Всесвітня організація ООН з сільського господарства ФАО надає доступ до колекції електронних  книг. Це унікальна підбірка основних принципів, інструментів та експертних консультацій щодо здорового харчування в форматі електронних книг, яка об'єднує понад 5000 сторінок інформації про їжу і харчування, що написані експертами ФАО.

"Ми не можемо дивитися на харчування як на відповідальність лише однієї особи: харчування є публічним питанням та суспільною проблемою, яка повинна вирішуватися урядами, громадянським суспільством, приватним сектором і науковими колами" – зазначає Хосе Граціано да Сілва, Генеральний директор ФАО.
Доступ до колекції електронних  книг за посиланням:eBooks Nutrition Collection.
 
Нагадуємо також, що з 2006 р. наукова бібліотека НУБіП України є депозитарною бібліотекою ФАО, тож отримує на безкоштовній основі по одному примірнику нових публікацій ФАО за різними галузями знань, насамперед, з сільського та лісового господарства.
На сьогодні депозитарна бібліотека ФАО нараховує понад 1000 документів, що знаходяться у відкритому доступі для користувачів в інформаційно-бібліографічному відділі наукової бібліотеки (навч. к. № 4, кім. 41).
Тетяна Кіщак,
директор наукової бібліотеки

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook