Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

Співпраця

 

Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності плідно співпрацює з коледжами та факультетами НУБіП, в яких проводяться лекційні та практичні заняття. Викладачі кафедри є членами ряду державних екзаменаційних комісій різних наукових закладів університету.

Науковці кафедри розробляють спільні проекти з:

  • Лейбніц Інститутом аграрного розвитку країн Центральної та Східної Європи (ІАМО), м. Галле (Заале), Німеччина) – участь у щорічних форумах
  • Університетом прикладних наук Вайєнштефан, (Німеччина), Міжнародна мережа "МВА в агробізнесі” з видачею подвійних дипломів - українського та європейського зразків
  • Українським клубом аграрного бізнесу в підготовці наукового дня Міжнародної науково-практичної конференції «Ефективне управління агрокомпаніями» – щорічно.
  • Співпраця з Європейською Асоціацією аграрних економістів в рамках підготовки 152 Міжнародного семінару «European Agriculture towards 2030 - Perspectives for further East-West Integration»
  • Університетом прикладних наук Ангальт (Німеччина) - Міжнародна магістерська програма МFА „Менеджмент, харчова промисловість, агробізнес” з видачею подвійних дипломів - українського та європейського зразків
  • Університетом ім. Гумбольдта (Німеччина), Університетом м. Гент (Бельгія) – досвід у роботі міжнародних проєктів „Міжнародний проект у рамках ТЕМПУС-ТАСІС "Впровадження та удосконалення наукових методологій у підготовці магістрів та аспірантів”.
  • Університетом Вагенінген (Нідерланди) - Міжнародна магістерська програма "Менеджмент, економіка та вивчення поведінки споживачів» з видачею подвійних дипломів - українського та європейського зразків.
  • Щорічно студенти мають можливість проходити виробниче стажування у фермерських господарствах Швейцарії, Ірландії, Данії, Німеччини, Фінляндії .


Кафедра співпрацює з випускниками та агроформуваннями, які вони очолюють, вони є роботодавцями для факультету аграрного менеджменту
· Алекс Ліссітса, генеральний директор ІМК
· Журавель Олександр Миколайович, ФГ «Журавель», голова
· Касьян Андрій Олександрович, експерт ринку ЗЗР, екс-керівник відділу продажу компанії BASF (Україна, Молдова, країни Кавказу)
· Лапа Володимир Іванович, УКАБ, екс-голова Держпроспоживслужби України
· Литовченко Анна Вікторівна, Каргілл
· Мірошніченко Вадим Володимирович, Каргілл
· Осадчук Володимир Ілліч, COFCO, генеральний директор
· Шеремет Максим Васильович, BAYWA, Менеджер з фрахтування та логістичних операцій
· Шилюк Ігор Вікторович, Cygnet Agrocompany, генеральний директор

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook