Запрошуємо на навчання в Магістратуру за спеціальністю "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" (денна та заочна форми навчання)

 

 

 

Магістерська програма Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності-ЗЕД (спеціалізації: «Управління міжнародним бізнесом», «Міжнародна комерційна діяльність») особлива, тому що студенти, обравши цей напрям підготовки, набувають компетентностей щодо:

організації зовнішньоторговельних операцій, комплексного аналізу зарубіжних ринків на основі статистичних даних вітчизняних та зарубіжних інформаційних ресурсів, обґрунтування стратегії зовнішньоекономічної діяльності підприємства, прийняття раціональних управлінських рішень у сфері менеджменту ЗЕД, оцінювання економічного потенціалу суб’єкта зовнішньоекономічної діяльності на внутрішньому та міжнародному ринках.

До переваг цієї програми можна віднести ще й те, що підготовка фахівців здійснюється на денній і заочній формі навчання.

На рівні магістра студенти освітньої програми "Менеджмент ЗЕД" вивчають комплекс управлінських дисциплін, спрямованих на побудову організаційних структур підприємств-суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, врегулювання контрактних умов зовнішньоекономічної діяльності, виконання функцій митного брокера, суб’єктів господарювання, реалізацію зовнішньоторговельних операцій та міжнародних проектів, знання фінансової та управлінської аналітики, правового забезпечення підприємницької діяльності, підбір персоналу і його мотивацію, практику прийняття управлінських рішень, контроль та ін.

Після закінчення навчання за Магістерською програмою «Менеджмент ЗЕД» в розрізі двох магістерських програм «Управління міжнародним бізнесом» та «Міжнародна комерційна діяльність» випускники отримують диплом державного зразка про другий (магістерський) рівень вищої освіти та присвоюється кваліфікація Магістра з менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, менеджера із зовнішньоекономічної діяльності.

Навчаючись у НУБіП України, студенти мають можливість не тільки отримати економічний фах, а й реалізувати свої творчі та наукові здібності. Студенти кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності беруть участь як у всеукраїнських так і міжнародних конференціях студентів, конкурсах та олімпіадах, а після отримання освітнього ступеня «Магістр», випускники спеціалізації «Менеджмент ЗЕД» мають нагоду продовжити навчання, виконуючи дисертаційне дослідження на здобуття наукового ступеня доктора філософії з економіки.

 

Випускники можуть бути працевлаштовані:
• в підприємствах, фірмах, організаціях, державних структурах, які мають ділові контакти з іноземними партнерами
• в українських підрозділах ТНК
• в аграрних підприємствах, які займаються зовнішньоекономічною діяльністю
• в спеціалізованих зовнішньоекономічних структурах та підприємствах
• у торгово-промислових палатах
• у науково-дослідних інститутах та центрах, які проводять дослідження стану світових аграрних ринків, розвитку інтеграційних та глобалізаційних процесів тощо. 
Спеціалісти вказаного напрямку можуть також працювати у закладах вищої освіти асистентами, науковими співробітниками.

Переваги здобуття фаху менеджера зовнішньоекономічної діяльності на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України:
• можливість отримати подвійний диплом з Словацьким аграрним університетом в м.Нітра
• можливість вивчати фахові дисципліни спеціальності англійською мовою
• доступна вартість навчання за умов договору
• користування навчальною базою університету, а це: комп’ютерні класи, оснащені програмним забезпеченням, що підключені до мережі Інтернет, аудиторії з сучасним дизайном інтер’єрів 
• можливість здобути військову освіту на кафедрі військової підготовки
• забезпечення гуртожитком іногородніх студентів
• розташування студмістечка в мальовничому куточку столиці – Голосієві (поруч - Голосіївський ліс, озера, Голосіївський парк ім. М. Рильського, Національний комплекс «Експоцентр України» (ВДНГ))
• гарно розвинута соціальна інфраструктура: наукова бібліотека, спортивний комплекс, доступ до мережі Wi-Fi, ботанічний сад, гуртожитки медичний пункт, їдальні, кафетерії
• інститут кураторства – за кожною академічною групою закріплений наставник, який здійснює педагогічний супровід студентів упродовж усього терміну навчання в університеті.

Чекаємо Вас на кафедрі адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності!

ауд.302-303, 305

навчальний корпус 10

вул. Героїв Оборони, 11

Київ - 03039, УКРАЇНА

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook