Діана Симоненко: «Хочу бачити світ щасливим» , тому обираю спеціальність «Журналістика» в НУБіП України

22 червня 2022 року

 Сьогоднішня абітурієнтка та, маємо надію, майбутня студентка спеціальності "Журналістика" гуманітарно-педагогічного факультету – випускниця Бориспільської НВК «Гімназія «Перспектива» імені Володимира Мономаха Діана СИМОНЕНКО.

  Юна красуня вже має поважний список відзнак, нагород та заслуг, якими поправу пишається. Починаючи з 6 класу, Діана зацікавилась журналістикою й почала опановувати цей фах. Вона серйозно підійшла до справи та для початку вступила до журналістської студії аби отримати початкові необхідні знання. Набутий досвід вона реалізувала в дитячому журналі своє рідної гімназії, де мала можливість спробувати сили як журналіст-початківець.

  За роки своєї аматорської журналістської діяльності Діана зібрала чималеньке портфоліо власних робіт-репортажів. Зокрема, вона пишається тим, що зробила більше двадцяти інтерв’ю з вчителями та понад тридцять інтерв’ю зі школярами, які вона писала для дитячого естетико-натуралістичного центру. Успіхи Діани на журналістській стезі викликають щиру повагу. В свої прекрасні 17 дівчина є володарем диплому переможниці міжнародного фестивалю-конкурсу «Золота осінь Славутича». У Вікіпедії він описується як міжнародний фестиваль молодіжної демократії, журналістики, преси та творчості, що проходить щорічно з 1994 в місті Славутич. Незмінним девізом фестивалю є надихаючий вислів «Хочу бачити світ щасливим».

 
  Виділяючи для себе журналістику як справу, якою вона хотіла би займатись професійно, Діана аж ніяк не обмежує себе у своїх різноманітних інтересах та зацікавленнях. Вона успішно та професійно займається східними танцями, фотографічним мистецтвом – і в цій справі теж є переможцем та дипломантом різноманітних творчих конкурсів. Ви можете помилуватись її фотороботами, які Діана нам люб’язно надала.

  
  Крім того, що Діана – велика розумниця, вона ще й справжня красуня! І не просто красуня, а переможниця конкурсу краси «Міс гімназія». Отже можемо лише радіти тому, яка прекрасна, різнобічно розвинена й талановита молодь обирає навчання в НУБіП України!


 

 Про наш університет Діана знає в першу чергу від брата – студента ННІ лісового і садово-паркового господарства. А ще восени Діана з однокласниками приїздила до нас на день відкритих дверей, і те прекрасне враження, що залишилось після візиту, стало додатковим аргументом у виборі місця майбутнього навчання на користь гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України.


  Тож ласкаво запрошуємо Діану до студентської спільноти НУБіП України! Й бажаємо бачити світ щасливим! Хай це бажання здійсниться для кожного українця, кожної українки нашої вільної країни.

Хай переможе щастя і добро!

 

В.о. зав.кафедри філософії та міжнародної комунікації
Валентина Культенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook