Високий рівень підготовки аспірантів кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого засвідчено на її черговому засіданні

4 травня 2022 року
ФВМ НУБіП України
Під головуванням завідувача, доктора ветеринарних наук, професора Віктора Томчука 03 травня 2022 р. відбулося чергове засідання кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого.
Авторитетні вчені кафедри, серед яких 9 докторів наук, заслухали звіти аспірантів та студентів магістратури. Відзначено високий рівень підготовки всіх доповідачів, насамперед нашої наукової зміни - аспірантів кафедри. За результатами обговорення звітів вони рекомендовані до розгляду на засіданні наукової ради НДІ здоров'я тварин з метою атестації.
 
Під час зібрання були обговорені важливі питання роботи колективу: підготовка до загальноуніверситетського «Дня відкритих дверей» та проведення профорієнтаційної роботи; проведення на високому рівні занять в умовах воєнного стану та підготовка до екзаменаційної сесії; підготовка наукових проектів для участі у конкурсі МОН та інші питання.
 
Дмитро Криворучко,
доцент кафедри

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook