На засіданні деканату факультету землевпорядкування спланували роботу на квітень

5 квітня 2022 року
     В університеті успішно триває четвертий тиждень навчання в умовах воєнного стану. Колектив факультету землевпорядкування проводить освітній процес у дистанційному та змішаному форматах.

     У непростих умовах воєнного стану усі викладачі факультету проводять заняття згідно з розкладом, а здобувачі за допомогою різних методів зв’язку долучаються та опрацьовують завдання, а у вільний час – допомагають нашим військовим боронити від загарбників нашу державу. Не легко, але справляємось… Отож, для того щоб робота у колективі була злагодженою і функціонувала як механізм, на початку місяця було сплановано роботу за всіма напрямками.

     04 квітня 2022 року під головуванням декана Тараса Євсюкова відбулося чергове засідання деканату, присвячене плануванню діяльності факультету землевпорядкування на поточний місяць. На початку засідання декан факультету поінформував завідувачів кафедр про важливості контролю проведення навчальних занять, моніторингу перебування співробітників і НПП кафедр, збереження матеріально-технічної бази і документації. Потому Тарас Олексійович спільно із учасниками розглянули план роботи факультету на квітень місяць. Заслухані пропозиції до порядку денного засідання Вченої ради факультету, що заплановано на 14 квітня 2022 р. Обговорили організаційні питання проведення Дня відкритих дверей на факультеті у дистанційному форматі 28 квітня 2022 р. Також у квітні наказом ректора Станіслава Ніколаєнка передбачено проведення підсумкової атестації випускників-бакалаврів заочної форми навчання 21 квітня 2022 р. Наразі працівниками деканату активно готується документація для підготовки вручення дипломів випускникам (28.04.2022 р.).
     Крім того, Тарас Євсюков зупинився на питанні оплати праці в НУБіП України в умовах воєнного стану та переведення співробітників не залучених до освітнього процесу у режим простою.
     Окрему увагу декан факультету приділив питанню вступної кампанії 2022, яка цього року буде складною, як для вступу на програму бакалавра так і магістра. Нині МОН України готує зміни до умов вступу, тому очільник факультету закликав не збавляти обертів у проведенні профорієнтаційної роботи. Тримати зв’язок із залученими абітурієнтами і шукати нових.
     Заступник декана з навчальної та виховної роботи Олександр Шевченко зосередив увагу завідувачів кафедр на проміжній атестації студентів факультету землевпорядкування, яка ще триває до кінця поточного тижня. Потому він наголосив про необхідність атестації у поточному місяці магістрів першого року навчання денної форми. На засіданнях кафедр здобувачі мають презентувати теоретичну складову магістерських робіт до 28 квітня 2022 р.

     Заступник декана з наукової роботи Іван Ковальчук акцентував увагу на підготовці наукових проєктів та активізацію публікаційної активності співробітників.
     Гаранти освітніх програм Андрій Мартин та Іван Ковальчук наголосили на необхідності щорічного перегляду освітніх програм і навчальних планів.

     На завершення засідання кожен із завідувачів кафедр поінформував про ситуацію в своєму підрозділі, результати проведення профорієнтаційної роботи, стан проведення занять, підготовку магістрів та аспірантів тощо.

    Підсумовуючи, декан факультету Тарас Євсюков підкреслив, що країна живе більше місяця в умовах воєнного стану. У колективі має бути жорстка дисципліна, кожен співробітник має чітко виконувати свої обов’язки. Активізувати профорієнтаційну роботу та контролювати уже залучених абітурієнтів. Щоденний контроль за проведенням занять. Підтримання постійного зв’язку зі студентами і викладачами, постійний моніторинг їх стану та місця перебування.
     Лише в злагодженій роботі колективу запорука успішності. Віримо в перемогу! Слава Україні!


Шевченко Олександр,
заступник декана факультету землевпорядкування

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook