Захист магістрів кафедри комп’ютерних наук

16 грудня 2021, 13:00

Кожного року в грудні на кафедрі КН проходять захисти магістерських робіт. Ми чекаємо цю подію і завжди хвилюємося, бо це підсумок і оцінка не лише роботи студента, а і наша, викладачів кафедри.
15 грудня до захисту були допущені 15 студентів, що навчалися за освітньою програмою «Програмне забезпечення інформаційних систем» спеціальності «Інженерія програмного забезпечення». Оцінювали їхню роботу члени екзаменаційної комісії на чолі з Летичевським О.О., д.т.н., зав. відділом №100 Інституту кібернетики НАН України. Рівень оцінок говорить сам за себе – 10 студентів отримали 90 балів і вище, 5 студентів від 80 до 85 балів. Найвищі оцінки (98 балів) отримали студенти Басов Г.І. (тема магістерської роботи – «Інтелектуальна система прогнозування результатів для букмекерської контори») та Петренко Д.Р. (тема магістерської роботи – «Алгоритми матричного множення на GPU для цілочисельних і поліноміальних матриць»).

 

14 та 16 грудня комісією на чолі з керівником компанії «Агроонлайн» Боровиком В.І. були заслухані результати робіт 22 студентів, що навчалися за освітніми програмами «Інформаційні управляючі системи і технології» та «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг». У цілому, студенти показали високий професійний рівень. Ними були досліджені використання сучасних інформаційних технологій для різних задач, пов’язаних зі сільським господарством, навчальним процесом, моніторингом якості води, повітря, вирощуванням сільськогосподарських культур тощо. Найвищі оцінки (98 балів) отримали студенти Пронішина К.О. (тема магістерської роботи «СППР при керуванні с/г об'єктом» ) та Павленко Т. С. (тема магістерської роботи «Система дистанційного моніторингу за посівами сільськогосподарських культур»).

 

Бажаємо наших випускникам натхнення та успіхів! Вони на це заслуговують.

C:\Users\User\Downloads\IMG_20211214_131659_1.jpg 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook