День обіймів разом із студентами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

7 грудня 2021 року

   Щороку, весь світ святкує 4 грудня – День обіймів – це нове молодіжне святе, створене для того, щоб ви могли обійняти кожного, кого забажаєте.

     Це свято як і кожне інше має свої традиції: в цей день повинні обійматися не лише люди, яких знаєте ви і які знають вас, а й незнайомці. А все для того, щоб передати своє тепло усім навколо, обмінятися позитивними емоціями, настроєм, і звісно це прекрасна можливість завести нові знайомства. Адже доведено, щоб людина почувалася натхненною – їй необхідно отримувати 12 обіймів щодня. Крім того, якщо ви часто когось до себе притискаєте, то відбувається стимуляція нервової системи, підвищення рівня гемоглобіну, імунної системи, знижується відчуття стресу. Це пов’язане з тим, що виробляється гормон окситоцин, завдяки якому, люди набагато доброзичливіше ставляться до всіх інших.

    Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК вирішили показати наскільки вони є дружніми та відкритими. Саме тому 6 грудня з 13.00 до 14.00 пройшла акція «Цукерку за обійми», яку провели Данило Маліков, Ігор Фількін та Соня Лаліч. Затійники свята дарували кожному перехожому, який їх обійме по смачній цукерці.

  

 

 

    Не оминула уваги ця подія і ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава Ніколаєнка, проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Квашу, директора центру навчачально-виховної роботи і соціального розвитку Геннадія Ржевського, головного редактора газети "Університетський кур'єр" Валентина Обрамбальського, голову первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Олексія Мельника. Всі бажаючі залюбки обійнялися із студентами теплом та позитивними емоціями, і звісно отримали за це цукерку.

  

  

 

      Саме такі молодіжні свята вчать нас дарувати свою любов, ділитися своєю добротою й щирістю. Але варто пам’ятати, що подарувавши людині обійми – ти віддаєш частинку себе, тому давайте робити це набагато частіше, а не лише у Міжнародний день обіймів.

 Ангеліна Кулачок,
студентка 3 курсу 1 групи

Тетяна Розбицька,
асистент кафедри стандартизації
та сертифікації с.-г. продукції

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook