ПОСТЕРНІ СЕСІЇ МАГІСТРІВ КАФЕДРИ КОМП’ЮТЕРНИХ НАУК

11 листопада 2021, 14:00


В рамках засідання секції «Прикладні програмні системи: сучасні методи та засоби розробки» 11 листопада була проведена постерна сесія магістрів 2-го року навчання за освітньою програмою «Програмне забезпечення інформаційних систем». Сесія проходила у дистанційному форматі. Студенти  демонстрували магістерські роботи у вигляді постерів, що мало засвідчити їхню готовність до захисту магістерських робіт. 

В цілому представлені постери підготовлені на високому рівні, їх автори відповідно вимогам компактно і стисло представили свої розробки. Теми робіт стосувалися різних напрямків досліджень: «Алгоритми матричного множення на GPU для цілочисельних і поліноміальних матриць» (Петренко Д.), «Інтелектуальна система прогнозування результатів для букмекерської контори» (Басов Г.), «Підсистема адміністрування системи підтримки прийняття рішень з управління шкільним харчуванням» (Понзель Я.),
«Back-end частина системи підтримки прийняття рішень з управління шкільним харчуванням» (Крупко Я.), «Програмне забезпечення моніторингу сервісів кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг України» (Хоменко А.) та інші.

 

 

Наступного дня, 12 листопада, відбулася постерна сесія магістрів 2-го року навчання за освітніми програмами «Інформаційні управляючі системи і технології» та «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг». Так саме, як і на попередній сесії, доповідачі представили свої постери дистанційно.

Магістри успішно захищали свої постери. Особливо хочеться відмітити роботи Пронішиної К. на тему «Система підтримки прийняття рішень при управлінні сільськогосподарським об’єктом», Осипенко Б. на тему «Інфopмaцiйнa cиcтемa моніторингу тa aнaлізy ycпішності стратегії поведінки нa пpиклaді економічного cимулятора», Павленко Т. на тему «Методи тa технології дистанційного моніторингу зa посівами сільськогосподарських культур».

Перший крок зроблено. Надалі – перевірка роботи на плагіат, попередній захист та захист магістерських робіт. Бажаємо усім натхнення і успіхів!

 

 

Голуб Белла Львівна,

завідувач кафедри комп’ютерних наук

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook