Новий майданчик в НУБіП України відкрито!

25 червня 2014 року


24 червня пройшли змагання з волейболу, присвячені відкриттю волейбольного майданчика навпроти гуртожитку № 6. Участь у них взяли команди ННЦ виховної роботи та соціального розвитку та гуртожитків №№ 5, 6 і 7.

У першій грі між командами ННЦ виховної роботи та соціального розвитку і гуртожитку № 5 перемогу з рахунком 2:0 здобули перші. У поєдинку волейболістів гуртожитків № 6 та № 7 сильнішими виявилися останні. Що ж стосується гри за 3-є місце між команди гуртожитків № 5 та № 6, то бронзовим призером з рахунком 2:0 стала команда гуртожитку № 6.

Звісно, найцікавішою грою виявилася фінальна, перемогу в якій здобули спортсмени 7-го гуртожитку, з мінімальним відривом (2:1) обігравши команду ННЦ виховної роботи та соціального розвитку.

Приємним сюрпризом для учасників змагань та вболівальників стало відвідування змагань в.о. ректора університету С.М. Ніколаєнком. На жаль, Станіслав Миколайович за браком часу не зміг додивитися спортивні баталії до кінця. Та проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку університету С.М. Кваша (який, до речі, і сам професійно грає у волейбол) активно підтримував спортсменів протягом всіх ігор та провів церемонію нагородження призерів і переможців.

Ще раз щиро дякуємо всім, хто долучився до відновлення волейбольного майданчика та проведення змагань!

Інформаційний відділ ННЦ виховної роботи та соціального розвитку

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook