Майбутні захисти докторів філософії

15 жовтня 2021 року

 Проведення процедури захисту дисертації доктора філософії в Україні регламентується „Тимчасовим порядком присудження ступеня доктора філософії”, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 6 березня 2019 року № 167 (зі змінами). Цей документ передбачає затвердження спеціалізованих вчених рад з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертацій на здобуття ступеня доктора філософії.

На факультеті конструювання та дизайну рукописи дисертацій та відповідні документи для проходження захисту на разі підготували Денис Муштин (науковий керівник - д.т.н., проф. Ловейкін В.С.) та Олексій Стехно (науковий керівник - д.т.н., проф. Ромасевич Ю.О.). Обидва дослідника закінчили аспірантуру у вересні поточного року та продовжують працювати на посадах молодших наукових співробітників по бюджетним науковим тематикам кафедри конструювання машин і обладнання.

Міністерство освіти і науки України своїм наказом (з його змістом можна ознайомитись за посиланням) утворює спеціалізовані вчені ради з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертацій Олексія і Дениса (позиції 75 та 76 у Додатку 1 до наказу).

Бажаємо хлопцям успішного захисту дисертацій!

 

Заступник декана з наукової роботи

Юрій Ромасевич

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook