Захист звітів з науково-дослідної практики магістрів-селекціонерів

August 17, 2021
     На кафедрі генетики, селекції та насінництва ім. проф. М. О. Зеленського 12 серпня відбувся захист звітів з виробничої практики магістрів 1 року навчання.
    Розпочався захист зі слів голови комісії, завідувача кафедри Макарчука Олександра Сергійовича, де був зачитаний протокол вимог до порядку проведення захисту звітів та презентацій. А також із привітання студентів від проф. Ковалишиної Ганни Миколаївни та похвалила за старанно пророблену роботу.
     Перші дві доповіді були про проходження практики на базі ТОВ «БАСФ Т.О.В» студеннтами Раковим Андрієм та Можарівською Мариною. Студенти доповіли про особливості селекційного процесу, насіннєвого добору та лабораторних досліджень в господарстві.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     Шипп Анатолій доповів про проходження практики на базі господарства ТОВ «НПЦ Україна». Особливу увагу студент акцентував на обстеженні та дослідженні власних сортів і гібридів господарства.
 
 
 
 
     Кедич Сергій розповів про проходження практики в СТОВ «Деренківець». Сергій зазначив, що основним завданням господарства є формування максимальної та оптимальну продуктивність гібридів кукурудзи різних груп стиглості.
 
 
 
 
 
     Мигловец Павло проходив практику в умова господарства ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станції» і презентував результати своєї роботи. 
 
 
 
     Грибович Антон в доповіді розповів про особливості насінництва інбредних ліній, з якими ознайомився у ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція».
 
 
 
 
     Злиденний Ілля зацікавився особливостями селекційного процесу на кукурудзі, про що і доповів у звіті про проходження практики в умова ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станції».
 
 
 
     Калашникова Марія доповіла про особливості селекційного процесу в «Донецькій державній сільськогосподарській дослідній станції НААН».
 
 
 
 
 
     Чижов Олександр проходив виробничу практику в Інституті луб`яних культур НААН України. Олександру вдалося вразити всіх новизною своєї тематики, а також досить цікавою інформацією про культуру, яка сьогодні має все більше суперечливих думок.
     Завершив захист звітів за результатами виробничої практики Дмитрук Дмитро, який доповів про проходження практики у «СТ ЗОВ імені Лесі Українки». Особливу увагу у доповіді він приділив особливостям вирощування гібридів в умовах господарства.
 
 
 
 
 
 
 
Магістр 1-го року навчання,
староста групи
Злиденний Ілля
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook