Очне засідання червневої навчальної-методичної комісії факультету інформаційних технологій

June 23, 2021

Засідання навчально-методичної комісії факультету розпочав голова комісії Максим Мокрієв, який поінформував про порядок денний засідання.

За порядком денним секретар навчально-методичної комісії Валентина Корольчук представила на розгляд подані навчально-методичні рекомендації та електронні навчальні курси, а саме:

  • Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології DataMining» для студентів ОС «Маністр» спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення»» та 122 «Комп’ютерні науки». Автор: Голуб Б.Л.;
  • Методичних вказівки «Економіко-математичні методи та моделі» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», автори: к.е.н., доцент Клименко Н.А, асистент Костенко І.С.;
  • ЕНК з дисципліни «Прикладна економетрика» для студентів спеціальності 051 «Економіка» (ОПП «Економічна кібернетика» та ОПП «Цифрова економіка») підготовленого д.е.н., професором Жерліциним Д.М., д.е.н., професором Скрипником А.В.;
  • ЕНК з дисципліни «Економіко-математичне моделювання» для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» підготовлений для викладання англійською мовою к.е.н., доцентом Галаєвою Л.В.

За результатом голосування всі представленні методичні вказівки рекомендовано до друку, а електронні навчальні курси до подальшої атестації.

Відповідаючи на запитання членів методичної комісії, Максим Мокрієв звернув увагу на основні правила створення ЕНК, а також надав рекомендації стосовно розміщення ресурсів електронного навчального курсу для кращого засвоєння студентами навчального матеріалу.

Підбиваючи підсумки, декан факультету Олена Глазунова озвучила доручення гарантам освітніх програм – проаналізувати забезпеченість навчальних дисциплін електронними навчальними курсами та навчально-методичними матеріалами.

Валентина Корольчук, секретар навчально-методичної комісії
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook