На засіданні гуртка «Менеджмент і сьогодення» проведено захід “Funny English”

May 12, 2021
ON-LINE

В рамках роботи гуртка кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту «Менеджмент та сьогодення» доцентом Катериною Алексеєвою було проведено захід для студентів третього курсу “Funny English”. Уже у наступному році студенти третього курсу стануть випускниками на ОС «Бакалавр», і перед ними постане завдання здачі ЄВІ з англійської мови та вступу до магістратури. Саме тому важливо вже зараз наголосити потребу у вивченні іноземної мови для подальшого навчання, для кар’єрного зростання, для реалізації потенціалу у глобалізованому світі.

  

Демонструючи матеріал в онлайн режимі, доцент Катерина Алексеєва зробила наголос на ключовій ролі англійської мови, розповсюдженості мови у сучасному світі, основних складнощах при її вивченні. Також студентам було запропоновано розгадати невеличкий кросворд. Виявилося, що англійська мова всупереч поширеній думці, не є найлегшою серед європейських мов для опанування. Нелегким завданням для багатьох є навчитися грамотно писати та освоїти досить велику кількість англійських ідіом. Окрім того, завдання ускладняється суттєвими відмінностями у так званій «британській» англійській мові та «американській» англійській мові.

    

   

В той же час, успіх у бізнесі, науці, повсякденному житті є неможливим без англійської мови.

Ми бажаємо успіхів нашим студентам у вивченні англійської мови, зокрема, готові проводити в рамках гуртка «Менеджмент і сьогодення» заходи, спрямовані на популяризацію англомовної складової у навчанні.

Алла Суханова,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook