«Процедура реєстрації для проходження ЄВІ у 2021 році» - тема кураторської години у 2 групи 4 курсу на факультеті тваринництва та водних біоресурсів

April 26, 2021

     Процедуру реєстрації для проходження ЄВІ у 2021 році, проведення Дня відкритих дверей для вступників у магістратуру й інші актуальні питання обговорили студенти 2 групи 4 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів під час кураторської години он-лайн.

     21 квітня 2021 року у 2 групи 4 курсу спеціальності 204 ТВППТ відбулася кураторська година. Куратор групи Олена Дегтяренко познайомила студентів нашої групи із особливостями реєстрації й проходження ЄВІ у 2021. ЄВІ – це єдиний вступний іспит, форма вступного випробування з іноземної (англійської, німецької, французької або іспанської) мови для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти, яка передбачає використання організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання. На нашому факультеті такий іспит студенти будуть здавати вперше. Тому під час обговорення було багато запитань і уточнень.

    Олена Володимирівна звернула увагу, що реєстрація в особистому кабінеті розпочнеться з 11 травня і буде тривати по 3 червня 2021 року включно. Ми обговорили, як саме потрібно сформувати комплект реєстраційних документів, основні етапи проходження єдиного вступного іспиту з іноземної мови.

     Важливим питанням в життєдіяльності університету є проведення Дня відкритих дверей для вступників у магістратуру, який відбудеться 29 квітня 2021 в нашому університеті в режимі он-лайн. Разом із куратором ми зайшли на головну сторінку офіційного порталу Національного університету біоресурсів і природокористування України, розглянули час і план проведення цього заходу, ознайомилися із механізмом заповнення анкети для участі в цьому масштабному заході.

     Наприкінці кураторської години ми обговорили необхідність суворого дотримання карантинних умов. Але всі з нетерпінням чекаємо завершення цієї пандемії та будемо раді повернутися до звичайного режиму!

Ганна Бурлик,
староста 2 групи 4 курсу,
спеціальність «Технологія виробництва і
переробки продукції тваринництва»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook