Завойовані перші медалі чемпіонату України зі спортивного орієнтування на лижах 2021 року до скарбниці НУБіП України

18 February 2021, 16:26
Спортсмени НУБіП України вибороли медалі на чемпіонаті України серед юнаків, юніорів, дорослих, ветеранів зі спортивного орієнтування на лижах 2021 року.

     Учасників чемпіонату 13-15 лютого 2021 року гостинно зустрів Реутенський аграрний коледж морозною зимовою погодою та великою кількістю снігу, який ішов майже 2 тижні поспіль і додав значних турбот організаторам змагань. 16 команд з 11 областей України складені зі спортсменів віком від 8 до 74 років змагалися у холодну погоду при температурі повітря - 130С -150С та сильному вітру на полях, що не завадило показати учасникам власну майстерність і проявити бажання до перемоги над дистанцією, погодою і собою.

 

     2 місце у змаганнях серед жіночої еліти в двоетапній естафеті завоювала Олександра Пархоменко – асистент кафедри комп’ютерних наук, яка була в складі команди Києва.

     У змаганнях серед ветеранів В’ячеслав Пархоменко – старший викладач кафедри фізичного виховання завоював 1 місце на трьох дистанціях: довгій, середній, короткій.

 

 

 

 

 

 

     Більше фото зі змагань Андрія Подгаєцького (Київ) можна переглянути за посиланням: https://photos.google.com/share/AF1QipMX83tkmQI7zKvfcQ55v4uEmAzvxW9Hhas1SGPl5tcoSQ14yGp7i7NZNx39ZvcLeg?key=Q0JKQmM5QlZVREVrQm85Q0hwQjB4bWxmWkJWbjRR

 

 

Запрошуємо студентів університету до занять у секції спортивного орієнтування НУБіП України!

Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання

 

 

 
 
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook