НУБіП України – якісна освіта – успішне майбутнє

February 13, 2021

У рамках проведення профорієнтаційної роботи кафедри управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету 11 лютого 2021 року асистент кафедри Сергій Михнюк провів он-лайн зустріч зі студентами Березоворудського фахового коледжу – осередку аграрної фахової передвищої освіти Полтавщини. «НУБіП України – якісна освіта – успішне майбутнє», – меседж зустрічі Сергія Михнюка та студентів коледжу.

Студентам було представлено структуру Національного університету біоресурсів і природокористування України загалом та гуманітарно-педагогічного факультету зокрема, презентовано матеріально-технічну базу, студентське містечко, інші об’єкти інфраструктури закладу, які сприяють всебічному розвитку особистості молодого фахівця.

У ході зустрічі студенти порушили ряд актуальних для них питань:

  • «Які іспити необхідно скласти для вступу на спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету?»;
  • «Який прохідний бал ЗНО з української мови та літератури необхідно набрати студенту для вступу в університет?»;
  • «Чи є можливість в абітурієнтів отримати додаткові бали при вступі?» та ін.

Жодне зі студентських питань не залишилося без відповіді. Сергій Михнюк розповів здобувачам про особливості складання фахових вступних випробувань на спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету, про прохідні бали ЗНО з української мови та літератури. Разом з тим студенти довідалися про підготовчі курси до складання ЗНО, олімпіаду для вступу в університет та додаткові бали, які вони можуть отримати, пройшовши підготовку до ЗНО або взявши участь в олімпіаді на базі НУБіП України. 

Очевидно, що вирішальною обставиною при виборі закладу вищої освіти і спеціальності є інформаційна обізнаність абітурієнтів. Із цією метою абітурієнтам було надано посилання на детальну інформацію про особливості підготовки фахівців за спеціальностями та освітніми програмами гуманітарно-педагогічного факультету, можливості професійної реалізації випускників, умови вступу.

В цілому зустріч зі студентством Березоворудського фахового коледжу пройшла на оптимістичній ноті.

Подяка колективу коледжу за навчання та виховання цілеспрямованої, компетентної, сучасної молоді. Саме таку молодь готовий гостинно зустріти та дати якісну освіту Національний університет біоресурсів і природокористування України.

Сергій Кубіцький,
завідувач кафедри управління та освітніх технологій

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook