Чергове засідання старостату на гуманітарно-педагогічному факультеті

February 2, 2021

2 лютого 2021 року вперше у ІІ семестрі поточного навчального року деканат гуманітарно-педагогічного факультету зібрав завідувачів випускових кафедр, наставників і старост академічних груп, аби обговорити нагальні питання організації освітнього процесу. Аудиторія онлайн-зустрічі налічувала понад 50 старост академічних груп, які в умовах пандемії, на жаль, можуть зібрати лише в онлайн-форматі. Традиційно, розпочав зустріч декан факультету, професор Василь Шинкарук.



Василь Дмитрович розпочав з основної мети зібрання – обговорення найголовніших питань організації співпраці між деканатом, студентським активом і наставниками груп. Декан наголосив на відповідальності посади старости, важливості якісного виконання всіх поставлених завдань та обов’язку перед групою, але не менш важливо, щоб усі студенти свою відповідальність перед батьками, викладачами, іншими студентами, адже вони прийшли здобувати знання, зростати, дорослішати.



Старост поінформували про розклад занять та графік навчання у ІІ семестрі, продемонстрували сторінку на сайті, де можна щоденно відслідковувати зміни. Василь Шинкарук дав доручення старостам підтримувати обов’язкову щоденну звітність щодо стану здоров'я студентів та щотижневу звітність перед деканатом та контроль за відвідуванням занять групою.

У відповідях на запитання старост Василь Дмитрович детально розповів щодо коректності підписів студентів на онлайн-заняттях у Webex та ZOOM, дотримання правил поведінки у навчальних корпусах та гуртожитках в умовах карантину. Також декан факультету наголосив на температруному режимі у лютому-місяці і по-батьківськи попросив студентів вдягатися тепліше і практичніше для комфортного відвідування навчальних занять в аудиторіях університету. Далі була інформація і про ремонтні роботи у гуртожитку № 8, де триває заміна вікон у кімнатах наших студентів, і про конференцію, яка відбудеться зусиллями факультету наприкінці лютого.

Заступник декана Ярослав Рудик повідомив про необхідність термінової ліквідації академічної заборгованості, вчасної оплати за навчання у ІІ семестрі, активного долучення студентів до активного життя гуманітарно-педагогічного факультету для виправлення ситуації з додатковими рейтинговими балами. Традиційно прозвучали запитання і до заступника декана, відповіді на які прозвучали наприкінці старостату.

Докладну інформацію студенти можуть дізнатись на сайті факультету в розділі «Старостат».

Ярослав Рудик,
заступник декана факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook