Перший досвід у ролі вчителя: Дяченко Юлія ділиться враженнями від проведення тренінгу у гімназії "Київська Русь"

February 2, 2021

У цьому навчальному році я, Дяченко Юлія, студентка I курсу спеціальності «Філологія. Германські мови і літератури (переклад включно)» під керівництвом доцента кафедри романо-германських мов і перекладу Гольцової Маріанни Геннадіївни брала участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт. У межах цього конкурсу 26 січня 2021 року я провела апробацію своєї наукової роботи у гімназії "Київська Русь" міста Києва. Темами проведеної роботи були «Модальні дієслова в англомовних документах» та "Жанрова типологія текстів англомовного дипломатичного дискурсу".

Це був мій перший досвід проведення тренінгу в гімназії. Я хвилювалась, але була впевнена в тому, що в мене вийде зацікавити авдиторію. Для мене дуже важливо, щоб слухачі були максимально сконцентровані на темі обговорення. І це вдалося! Школярі були активними та проявляли ініціативу для опрацювання матеріалу. 

Також я провела профорієнтаційний захід щодо майбутнього вступу. Я розповіла про красу нашої alma-mater, про перспективу подальшого розвитку, дала декілька порад, як обрати потрібну спеціальність та, як додати в життя яскравості, коли навчання займає більшу частину часу. Сподіваюсь, що в мене буде можливість проводити такі заходи частіше, адже це дуже гарний досвід.

   
 
Дяченко Юлія,
студентка 1 курсу, групи ФілА-20001б, спеціальності «Філологія. Германські мови і літератури (переклад включно). Англійська мова та друга іноземна»

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook