Випуск магістрів факультету ІТ: на відстані, за різним форматом, але все таки разом

December 23, 2020

Ми щиро вдячні своїм випускникам-магістрам, що місцем свого подальшого професійного розвитку вони обрали саме факультет інформаційних технологій, який цього року відзначав 10-ту річницю.

Позаду студентські роки, багато яскравих і незабутніх подій, цікавих і веселих моментів - це справді найкращі роки життя усіх студентів. Випускний 2020 року став для наших магістрів справді незвичним, адже проходив майже індивідуально для кожного студента, який отримував цього року диплом магістра. З вітальними словами до наших випускників онлайн звернулись Олена Глазунова, декан факультету; Белла Голуб, завідувач кафедри комп’ютерних наук; Валерій Лахно, завідувач кафедри комп’ютерних систем і мереж; Дмитро Жерліцин, завідувач кафедри економічної кібернетики та наставник академічної групи студентів освітньої програми «Економічна кібернетика» Наталія Рогоза.

Наші випускники успішно протягом навчання представляли честь університету на Всеукраїнських олімпіадах та конкурсах наукових робіт, всеукраїнських та міжнародних науково-практичних конференціях, хакатонах, мистецьких заходах та спортивних змаганнях.

Розумні, веселі, життєрадісні хлопці та дівчата – володарі різних титулів та кубків, професійних сертифікатів Microsoft та Cisco, робили студентське життя на факультеті сповнене різними подіями та приємними миттєвостями.

 

Нам залишається вірити в те, що наші магістри дійсно пам’ятатимуть рідний факультет та університет в якому провели свої незабутні роки життя!

Тетяна Волошина, заступник декана
факультету інформаційних технологій

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook