Успішний керівник – успішний заклад освіти

December 18, 2020
Сьогодні професор Станіслав Ніколаєнко провів семестрову підсумкову атестацію студентів магістерських програм гуманітарно-педагогічного факультету з дисципліни «Керівник закладу освіти».

     Під час атестації студенти в онлайн-режимі демонстрували набуті знання із: світових та національних тенденцій управління розвитком освіти; правових засад реалізації управлінських функцій керівником закладу освіти; впливу процесів європейської та світової інтеграції на законодавче забезпечення розвитку вищої освіти України; законодавчого та нормативно-правового забезпечення діяльності закладів освіти Українирізних типів; правового забезпечення фінансово-господарської діяльності та організації охорони праці в закладах освіти; зарубіжного досвіду функціонування та законодавчого забезпечення діяльності закладів освіти.

  

 

 

     У процесі підсумкової атестації студенти були залучені до продуктивної дискусії із Станіславом Миколайовичем, активно репрезентували власні погляди, позиції та прогнози, пропонували творчі, на їх погляд, ефективні рішення сучасних освітянських проблем та проблем управління закладом освіти.

  

     Підведений семестровий підсумок є лише проміжним етапом у формуванні майбутнього освітянина-керівника. Надалі студентів чекає управлінська практика, а також обов’язковакропітка робота щодо продовження вивчення дисципліни«Керівник закладу освіти».

Ігор Буцик,
доцент кафедри педагогіки

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook